Zomerkamp

Activiteit informatie

  • 22 juli 2023 tot 29 juli 2023

Contact met activiteitmanager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Zomerkamp

22 juli 2023 tot 29 juli 2023
07/22/2023

000000

Zomerkamp

22 juli 2023 tot 29 juli 2023
07/22/2023

PRINT

De gaafste zomerkampen beleef je met Stichting Kaleb op Schiermonnikoog en op de Drentse Hondsrug! Ontdek door mee te gaan wat deze bijzondere kampweek je te bieden heeft. Je zult een ontspannen week beleven waarin creativiteit, sport en spel samengaan met het praten en leren over God en geloof. Bovendien maak je veel nieuwe vrienden en vriendinnen die je de rest van het jaar tegen blijft komen tijdens andere activiteiten van Kaleb. Als het Kalebvirus je eenmaal te pakken heeft, kom je er voorlopig niet meer van af!

Zomerkamp 2023

Het kamp is van zaterdag 22 juli t/m zaterdag 29 juli 2023. In deze periode huren we zeven locaties voor zeven verschillende leeftijdsgroepen. De prijzen vind je hier onder en deze zijn inclusief bus- en eventuele bootreis, accommodatie, catering en programma!

Boerderij LeeftijdGeborenLocatiePrijs
E8 + 9 jaarOkt. ’13 – sept ‘15Schier€ 239,-
D10 + 11 jaarOkt. ’11 – sept ‘13Schier€ 239,-
C1212 jaarOkt. ’10 – sept ‘11Drenthe€ 239,-
C1313 jaarOkt. ’09 – sept ‘10Drenthe€ 239,-
C1414 jaarOkt. ’08 – sept ‘09Drenthe€ 239,-
B15 jaarOkt. ’07 – sept ‘08Schier€ 275,-
A16 – 18 jaarOkt. ’05 – sept. ‘07Schier€ 275,-

Flexibele leeftijdsindeling

Mocht het zo zijn dat jij/of jouw kind, om welke reden dan ook, beter bij een oudere of jongere leeftijdsgroep past of graag bij zijn/haar vriendje of vriendinnetje of familielid op de boerderij wil, dan mag je dit op het aanmeldingsformulier toelichten. Wij zullen dan samen zoeken naar een passende oplossing.

Organisatie Zomerkamp

Op elke locatie is plaats voor 40 – 65 kinderen/tieners, afhankelijk van de grote van de locatie. Kaleb zorgt voor de huur van de locaties, het vervoer en de algemene organisatie. Op de locatie is de teamleiding (2 personen) samen met een team van ca. 10-15 personen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de groep. Het team maakt het programma voor het kamp. Globaal wordt er ’s ochtends Bijbelstudie/Bijbeltijd gehouden en ‘s middags en ‘s avonds vinden er sport, spel, creatieve en soms ook “serieuze” activiteiten plaats.

Aanmelding

Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingsformulieren en kan zolang er plaats is. Wil jij jezelf of jouw kind opgeven voor het kamp dan kan dat via de link onderaan deze pagina. In de loop van juni 2023 valt alle verdere (praktische) informatie over het kamp bij je in de brievenbus. Ook krijg je vlak voor het kamp nog post per mail of een brief van je leiding met aanvullende informatie en de kampregels.

Betaling

Mocht jij je onverhoopt af moeten melden voor het kamp, dan maakt Kaleb toch kosten voor je. Daarom betaal je bijvoorbeeld bij annulering tot de 42e kalenderdag (exclusief) voor de vertrekdag de aanbetaling en niet meer dan 35% van de reissom. Bij annulering op de vertrekdag of later, betaal je de volledige reissom. Voor de overige termijnen voor wat betreft het annuleren, zie onze algemene voorwaarden.

Bij aanmelding wordt jou gevraagd om het aanbetalingsbedrag van € 100,- direct over te maken via Ideal. Eind mei ontvang je per mail een link om het restantbedrag over te maken.

Mocht het kamp niet door mogen gaan vanwege een lockdown of strengere maatregelen waardoor wij als organisatie de veiligheid niet kunnen waarborgen, zullen wij het kampgeld terugbetalen.

‘Kalebpotje’

Mocht je bij aanmelding niet in staat zijn om het aanbetalingsbedrag te betalen dan geef je dit op het aanmeldformulier aan. Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende oplossing te zoeken. Je aanmelding gaat in als de aanbetaling geregeld is

Als jij/u een kamp mogelijk wilt maken voor anderen die het financieel niet zo breed hebben, dan kun je een gift aan Kaleb overmaken o.v.v. Kalebpotje.

Vertrek & aankomst

Vanuit Utrecht en Urk vertrekken er touringcars richting Schiermonnikoog en Drenthe. Waar je wil opstappen, kun je aangeven op het aanmeldformulier en ook of je met eigen vervoer wil komen.

Ben je enthousiast geworden en gaan we je zien deze zomer meld je dan snel aan via:

https://aanmelden.kaleb.nl/zomerkamp

Aanmelden is mogelijk vanaf 9 januari 18:00