Leiding zijn?

Elk jaar zoeken we veel leiding voor de Kalebkampen op Schiermonnikoog en de Drentse Hondsrug. Tijdens deze 8 dagen krijgen kinderen en tieners van 8 t/m 18 jaar op verschillende kampeerboerderijen (per leeftijdsgroep) een leuk en uitdagend programma voorgeschoteld. En jij kan meehelpen om voor deze jongeren een zomerkamp neer te zetten die ze nooit meer zullen vergeten! Dit jaar is het zomerkamp van 20 juli t/m zaterdag 27 juli 2024.
 
Ben jij iemand die wel leiding zou willen zijn of ken je nog mensen die een verlangen hebben om iets te betekenen voor kinderen en tieners? Ga dan met ons mee of moedig anderen aan!

 

Wat wordt er van je verwacht?

Kaleb is een christelijke organisatie, dus wij verwachten dat jij als leiding overtuigd christen bent en deze normen en waarden ook uitstraalt naar de kinderen en jongeren. Tijdens de voorbereidingen voor het kamp maak je samen het programma. De taken worden verdeeld. Denk daarbij aan spellen, het geestelijke gedeelte en corveetaken etc. Voor aanvang van het kamp komt de leiding verschillende keren samen (online en fysiek) om alles voor te bereiden maar ook om elkaar (beter) te leren kennen en zo een stevig team te vormen.

Om het kamp zo goedkoop mogelijk te houden voor de deelnemers betaalt de leiding 199 euro voor het kamp. Mocht dit voor jou een probleem zijn, dan is dat geen obstakel om mee te gaan. Kaleb heeft namelijk het zogenaamde Kalebpotje om mensen voor wie het kamp te duur is, te helpen om mee te kunnen. Wil je meer informatie of wil je leiding worden, stuur dan een mailtje naar info@kaleb.nl of bel: 06-34888120.

Kosten

Om de activiteit voor iedereen zo voordelig mogelijk te houden, betaalt de leiding ook mee. Mocht het voor jou niet mogelijk zijn om aan deze betaling te voldoen, dan hoeft dit geen obstakel te zijn om mee te gaan. Het zogenoemde ‘Kalebpotje’ biedt dan uitkomst, wij helpen je met de betaling.

Wil je meer informatie of wil je leiding worden? Stuur dan een mailtje naar info@kaleb.nl of bel: 06-34888120