Leiding zijn?

Ieder jaar zoeken we leiding voor alle Kaleb activiteiten. Met name voor het zomerkamp is heel veel leiding nodig. Wil jij iets betekenen voor kinderen, tieners en jongeren? Heb je passie voor God en vind je het leuk om activiteiten te organiseren en gesprekken aan te gaan? Ga dan met ons mee! Stuur een mailtje naar info@kaleb.nl en we nemen contact met je op! Natuurlijk mag je ook anderen aanmoedigen om leiding te zijn tijdens ons toffe zomerkamp, inspireweekenden, jongerenweekenden of wintersport.

Wij hebben altijd mensen nodig!

En voor meer informatie over ons zomerkamp en de verschillende leeftijdsgroepen klik hier: Zomerkamp

Wat wordt er van je verwacht?

Kaleb is een christelijke organisatie, dus wij verwachten dat jij als leiding overtuigd christen bent en deze normen en waarden ook uitstraalt naar de kinderen en jongeren. Tijdens de voorbereidingen voor een kamp of weekend maak je samen het programma. De taken worden verdeeld, zo bereidt de één een spel voor en de ander houdt zich meer bezig met het geestelijke gedeelte. Voor aanvang van het kamp of weekend komt leiding verschillende keren samen om alles voor te bereiden maar ook om elkaar te leren kennen en zo een stevig team te vormen.

Kosten

Om de activiteit voor iedereen zo voordelig mogelijk te houden, betaalt de leiding ook mee. Mocht het voor jou niet mogelijk zijn om aan deze betaling te voldoen, dan hoeft dit geen obstakel te zijn om mee te gaan. Het zogenoemde ‘Kalebpotje’ biedt dan uitkomst, wij helpen je met de betaling.

Wil je meer informatie of wil je leiding worden? Stuur dan een mailtje naar info@kaleb.nl of bel: 06-34888120