Waarom Kaleb?

Het doel van stichting Kaleb is kinderen en jongeren in de leeftijd van 8-26 jaar te brengen bij de Rots: Jezus Christus. Tijdens onze activiteiten vertellen we over de Heere, proberen we ze op te bouwen in het geloof en te leren verantwoordelijkheid te nemen door zich in te zetten in het Koninkrijk van God. Om dit doel te verwezenlijken worden er elk jaar onder verantwoordelijkheid van het Kaleb bestuur een aantal activiteiten georganiseerd.

Veiligheid en privacy

De leiding

De leiding tijdens de activiteiten van Kaleb zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Zij zorgen ervoor dat kinderen en jongeren zich op hun gemak voelen en zijn de persoon waar deelnemers terecht kunnen als er een probleem is. Wij als Kaleb vinden het belangrijk dat onze leiding christelijke normen en waarden hanteert en dat onze leiding de kinderen en tieners vertelt over Gods liefde.

Voorafgaand aan de activiteiten komt de leiding verschillende malen bij elkaar. Zij bereiden samen de activiteiten voor, nemen de planning door en doen er alles aan om de activiteit/vakantie zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Verklaring omtrent gedrag

Alle leiding die mee gaat met de door Kaleb georganiseerde activiteiten heeft een Verklaring Omtrent Gedrag aan onze stichting afgegeven. Deze verklaring geeft aan dat het gedrag van de vrijwilligers geen bezwaar vormt voor de taken die zij uitvoeren. Voor vrijwilligers is deze verklaring gratis aan te vragen en op te halen bij uw gemeente.

AVG

In ieder aanmeldformulier zijn onze algemene voorwaarden en de mediaverklaring te downloaden. De algemene voorwaarden moeten geaccepteerd worden bij een aanmelding. De mediaverklaring is optioneel om te accepteren. Indien deze niet geaccepteerd wordt komt de deelnemer niet op groepsfoto’s e.d.

 

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor één van onze evenementen?
Via onderstaande links komt u terecht bij het online aanmeldformulier.

Zomerkamp
Masterclass
Wintersport
Inspire weekend
Jongerenweekend
Kickoff
Jubileum