t f y r
^

Verslag Kick Off 2019

Kick off Kaleb 2019

Zaterdag 26 januari was het zover! Samenkomen met de Kalebfamilie in Ede. Voor mij persoonlijk is alles een ‘eerste’ keer binnen de Kalebfamilie. Ik kan je vertellen dat dit een hele gave familie is! We begonnen de dag met koffie en ontmoeting waarna we samen de Heere God groot gingen maken met zang en gebed. Timo neemt ons mee op reis in zijn verhaal over ‘dromen’. Zijn vader en oprichter van Kaleb Ron Gerritsen kreeg een droom om kinderen en jongeren van Jezus Christus te vertellen en ze tot Hem te leiden. Deze droom leeft vandaag nog steeds! Wat hebben we een machtig God!

‘’Waar droom jij van?’’. Een persoonlijke vraag op deze Kick Off Dag. Soms kun je dromen in je leven hebben die totaal anders lopen. Getuigenissen van een aantal Kalebieten deze dag lieten ons dit ook zien. Bemoedigend om in deze persoonlijke verhalen te horen dat God erbij is, ook als het stormt in je leven. Hij laat je niet los! Ik moest hier sterk aan terug denken toen ik afgelopen week in Normandië was. Op 6 juni 1944 vielen de geallieerden Frankrijk binnen om ons te redden van de bezetter. Duizenden (jonge) mannen hadden waarschijnlijk een andere droom dan hun leven te geven voor onze vrijheid. Toch deden deden ze het. Om stil van te worden.

Jezus heeft Zijn leven gegeven voor onze vrijheid en om ons te redden van de bezetter Satan. ‘’Niet Mijn wil maar Uw Wil geschiedde’’ zei Hij tegen Zijn Vader. Jezus laat ons gehoorzaamheid zien en vertrouwen. Wij mogen onze verantwoordelijkheid nemen en via Kaleb activiteiten, bouwen aan Gods koninkrijk. Deze Kaleb Kick Off draagt hier aan bij. Samen op een enthousiaste manier een nieuw seizoen starten om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te vertellen van de liefde van God en de droom die ooit begon levend te houden.

‘’Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren’’. Fill. 4: 6-7.

Deze dag sloten we af met een aantal leuke workshops georganiseerd door enthousiaste trouwe vrijwilligers en werd een nieuw Kaleb lied geboren. ‘’We love Kaleb’’ werd met veel passie gezongen. Je hebt hier vast wel een stukje van gezien op social media.

Bedankt voor de gave Kaleb Kick Off dag 2019. Vol vertrouwen op Hem die ons leidt gaan we verder het nieuwe jaar in.

Zegen en groet,
Een enthousiaste Kalebbiet.

 

Reageer