t f y r
^

Leiding gezocht voor ons zomerkamp

Op dit moment gaat het heel hard met de opgaven voor de diverse boerderijen van ons zomerkamp op Schiermonnikoog van 21 t/m 28 juli. Om het kamp goed te laten lopen hebben we natuurlijk goede leiders nodig. Ben jij iemand die wel leiding zou willen zijn op een zomerkamp of ken je nog mensen die een verlangen hebben om iets te betekenen voor kinderen en jongeren? Laat dit dan weten via info@kaleb.nl

Voor leiding is het belangrijk dat je christen bent en natuurlijk dat je goed met jeugd en/of jongeren (8-18jr) kan opschieten.  

Samen met andere leiders bereid je het programma van de kampweek voor. De één zorgt voor een spel en de ander houdt zich bijvoorbeeld meer bezig met het geestelijke gedeelte of met het creatieve. Voordat je aan het kamp begint als leiding hebben we ongeveer 4 vergaderavonden/-middagen en is er een voorbereidingsweekend.

Om het kamp zo goedkoop mogelijk te houden voor de deelnemers betaalt de leiding ook gewoon het kampgeld van de goedkoopste boerderij. Mocht dit voor jou een probleem zijn, dan hoeft dat geen obstakel te zijn om mee te gaan. Want Kaleb heeft het zogenaamde LEIDINGpotje om mensen voor wie het kamp te duur is te helpen om mee te kunnen. Voel je niet bezwaard hier gebruik van te maken want er zijn er meer die dat doen.

Wil je meer informatie over het zomerkamp kijk dan op www.kaleb.nl/activiteiten/zomerkampen

En als je interesse hebt om leiding te geven of je wil gewoon meer informatie… stuur dan een mail naar info@kaleb.nl. Als je interesse hebt om leiding te geven, vertel dan in de mail ook even kort je motivatie en zet je gegevens erbij als naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Reageer