Iedereen is welkom op het gratis jubileumconcert van Kaleb

InSalvation zal een optreden verzorgen tijdens deze avond.

Let op! Het avondprogramma gaat niet door!
Vanwege de huidige maatregelen van de overheid kunnen we helaas het avondconcert van Marc Floor en InSalvation niet door laten gaan.

13 november viert Stichting Kaleb haar 60-jarig bestaan met optredens van Marc Floor, finalist van The Voice Kids, en worshipband ‘InSalvation’ in ‘De Schuilplaats’ aan de Otterloseweg 18-A in Ede.
De avond begint om 19.00u (graag aanwezig om 18.45u) en eindigt rond de klok van 21.30u. De hele avond en ook het eten en drinken is gratis en voor iedereen toegankelijk. Wel is er een collecte t.b.v. het Kalebwerk.

 

Het interkerkelijke Kalebwerk begon 60 jaar geleden met een droom van Ron Gerritsen waarin hij zag dat hij kinderen bij Jezus moest brengen. Voor hem was dit het startsein om te starten met het ‘Kalebwerk’. Inmiddels heeft stichting Kaleb tienduizenden jongeren in Nederland bereikt met het evangelie door kampen, weekenden, vakanties, autopuzzeltochten, kinderclubs, volleybaltoernooien en nog veel en veel meer. Het meest bekend zijn de zomerkampen op Schiermonnikoog waar jaarlijks 500 jongeren naar toe gaan.

“Door het jubileumconcert open te stellen voor iedereen willen we ook laten zien dat bij Kaleb ieder persoon welkom is”, stelt de voorzitter van Kaleb, Timo Gerritsen (zoon van de oprichter). 

Laat via deze link weten dat je komt zodat we voor iedereen een plek hebben. 

En o ja, als je al eens mee geweest bent met Kaleb, kun je naar deze pagina waar je ook deel kunt nemen aan het gratis middagprogramma met veel reünie-activiteiten.