t f y r
^

Belangrijke informatie voor de deelnemers van het Inspireweekend

Komend weekend is het Inspireweekend “Liked by 1″. Als het goed is, heb je als deelnemer de informatie over dit weekend via mail ontvangen. Als je dat niet hebt gehad, kun je dat hier vinden maar stuur dan wel even een mail naar info@kaleb.nl om te kijken over niks mis is gegaan. ;)

En o ja, het deelnemersgeld wordt rondom het weekend afgeschreven.

Hallo Inspireweekend-ganger,

Wat gaaf dat jij je hebt opgeven om mee te gaan met het Inspireweekend! We hebben weer een geweldig programma samengesteld en het thema voor dit weekend is Liked by 1. Je bent onvoorwaardelijke geliefd door Hem die we dit weekend weer beter mogen leren kennen. Doormiddel van de sprekers, spellen en de andere programmaonderdelen zullen we hier mee bezig gaan. In deze brief geven we je belangrijke informatie voor het weekend. #important #info   #Datum #letsgetstarted             Vrijdag 13 september om 17.30 uur

#unfortunatelyitsover    Zondag 15 september om 16.30 uur

  #Vervoer

-       Je kunt met eigen vervoer naar Putten komen (zie pagina 2 voor het adres)

-       Ook is het mogelijk om met de trein naar station Putten komen. Om 17.30 uur rijden daar auto’s om je naar de groepslocatie te brengen. Laat van tevoren weten dat je met de trein komt door een reply op deze mail. Op de terugweg brengen we je ook weer naar het station.

-       Er gaan meer dan 100 mensen mee met het Inspireweekend. Vanwege privacyregels mogen we die gegevens niet met jullie delen. Je kunt ons wel mailen zodat wij je in contact kunnen brengen met iemand uit de buurt.. zo kun je met elkaar meerijden.

  #Programma

Aangekomen in Putten start om 18:15 uur het programma met eten. Zorg dat je op tijd bent want we beginnen direct met het programma!

  #Watmoetikmeenemen?

-       Onderlaken, slaapzak/dekbed, kussen en kussensloop

-       Toiletspullen, handdoek

-       Sportkleding

-       Regenkleding

-       Kleding die vies mag worden én een wit shirtdat vies mag worden

-       Warme kleding & schoenen waar je lekker op loopt

-       Bijbel, pen en papier

-       Een steen (groot of klein)

#Vragen?

Heb je verder nog vragen over het weekend? Bel dan Timo Gerritsen (06 51 78 54 67). Dit is ook het nummer waarop we tijdens het weekend bereikbaar zijn. Als je algemene vragen hebt over Kaleb dan kan je bellen naar 06 34 88 81 20 of mailen naar info@kaleb.nl.

 

Wij hebben er al enorm veel zin in. Tot op het Inspireweekend!

 

Heel veel likes,

 

het Inspireteam.

#Locatie

GroepsaccommodatieDe Kleine Voordijk

Hoornsdam 6

3882 RM Putten

 

 

Reageer