t f y r
^

Reünieweekend

Van vrijdag 9 t/m 11 vindt het Kaleb-Inspireweekend plaats. Dit is het meest inspirerende weekend voor alle tieners die houden van fun, goede muziek, maar die ook een ontmoeting willen met Jezus!

Tijdens het Inspireweekend in Putten ga je met leeftijdsgenoten (12 t/m 18 jaar) toffe en uitdagende spelen doen, interessante bijbelstudies volgen en ook komen er sprekers die je zullen inspireren om Jezus te volgen. Door te ervaren dat Hij er echt is en een geweldig plan voor je leven heeft, zul je sterker staan in je geloof en dat is levensveranderend!

De kosten voor het gehele event zijn € 59,-. Je zult met eigen vervoer naar het weekend moeten komen, maar vanaf station Ermelo regelen we auto’s voor mensen die met openbaar vervoer komen. Opgeven voor Inspireweekend kan zolang er plaats is, dus wees er snel bij als je mee wilt en geef je op via onderstaand opgaveformulier.

Het weekend start vrijdag 22 september om 18.00u maar je bent al welkom vanaf 17.00u. Het adres is: Hoornsdam 6 in Putten. Op zondag 24 september kunnen jullie om 16.30u weer opgehaald worden. Ruim een week van tevoren krijgen jullie een brief met alle informatie.
Wat? Reünieweekend/TienerEvent Ermelo
Waar? Ermelo
Wanneer? 9 t/m 11 maart
Voor wie? 12 t/m 18 jaar
Kosten? € 59,-
Vervoer? Eigen vervoer, maar er rijden auto’s vanaf station Ermelo

 

Klik hier voor het aanmeldfomulier.