t f y r
^

Kaleb Masterclass

Ben je 18, 19 of 20 jaar en wil groeien in geloof en leiderschap dan hebben wij een unieke trainingsweek voor jou!

Tijdens de zomerkampen op Schiermonnikoog hebben we de dit jaar een nieuwe locatie waar we jou gaan coachen en toerusten. Ontdek door mee te gaan wat deze bijzondere week je te bieden heeft. Je zult in een ontspannen sfeer toegerust worden in het maken van Bijbelstudies en het doorgeven van het rijke evangelie aan kinderen en tieners. Verder zal je praktische ondersteuning krijgen bij het organiseren van activiteiten en is er ruimte om door middel van coaching te gaan ontdekken wat je eigen kwaliteiten zijn. Natuurlijk ga je, zoals we bij Kaleb gewend zijn, samen ook vette activiteiten doen.

Het is gezond als je geestelijk groeit en principes leert die jou helpen in je leven met God. Het is fantastisch als je deze principes met anderen wilt (leren) delen. Dan doe je precies wat Jezus gezegd heeft tegen ons: “Maak alle volken tot Mijn discipelen” (Matt. 28.19) en dat is precies wat we deze week verder willen uitwerken.

Deze bijzondere week is van 20 juli t/m 27 juli 2019
Kosten voor deze week zijn € 240.-

Wat krijg je daarvoor? bus, bootreis, accommodatie, catering, fiets, bijzondere sprekers en speciale activiteiten.

Omdat je deze week in de praktijk aan de slag gaat op diverse boerderijen (en dus met kinderen) willen we je, net als alle andere leiding bij Stichting Kaleb, vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen bij je Gemeente en aan ons te overhandigen. (de link hiervoor ontvang je na je aanmelding)

Aanmelden doe je door het formulier hieronder in te vullen, en een korte toelichting te schrijven waarom je hieraan wilt deelnemen.

Ga snel naar het aanmeldfomulier!