t f y r
^

Info leiding

Elk jaar zoeken we veel leiding voor de kampen op Schiermonnikoog. Ben jij iemand die wel leiding zou willen zijn op een zomerkamp of ken je nog mensen die een verlangen hebben om iets te betekenen voor kinderen en jongeren? Ga dan met ons mee naar Schier van 20 t/m 27 juli of moedig anderen aan want nog steeds kunnen we mensen gebruiken!

Voor leiding is het belangrijk dat je christen bent. Al in de voorbereiding op het kamp maak je samen met de anderen het programma van de week. De één bereidt een spel voor en de ander houdt zich meer bezig met het geestelijke gedeelte. Voordat je aan het kamp begint als leiding hebben we ongeveer 4 vergaderavonden/-middagen.

Om het kamp zo goedkoop mogelijk te houden voor de deelnemers betaalt de leiding ook gewoon het kampgeld van de goedkoopste boerderij. Mocht dit voor jou een probleem zijn, dan hoeft dat geen obstakel te zijn om mee te gaan. Want Kaleb heeft het zogenaamde Kalebpotje om mensen voor wie het kamp te duur is, te helpen om toch mee te kunnen.

Wil je meer informatie of wil je leiding worden, stuur dan een mailtje naar info@kaleb.nl of bel: 06-34888120

Tot ziens op Schiermonnikoog!