t f y r
^

Zomerkampen


De gaafste zomerkampen beleef je van 20 juli t/m 27 juli met Kaleb op Schiermonnikoog! Ook in 2019 wordt dit fantastische evenement weer voor honderden jongelui georganiseerd. En jij kunt daar bij zijn! Ontdek door mee te gaan wat deze bijzondere kampweek je te bieden heeft. Je zult een ontspannen week beleven waarin creativiteit, sport en spel samen gaan met het praten en leren over God en geloof. Bovendien maak je veel nieuwe vrienden en vriendinnen die je de rest van het jaar tegen blijft komen tijdens andere activiteiten van Kaleb. Als het Kalebvirus je eenmaal te pakken heeft, kom je er voorlopig niet meer van af!


Kalebkamp 2019

Het kamp is van zaterdag 20 juli t/m 27 juli 2019. In deze periode huren we … boerderijen voor verschillende leeftijdsgroepen op Schiermonnikoog. De prijzen vind je hieronder en deze zijn inclusief bus- en bootreis, accommodatie, catering en programma. (info komt eind dec. 2018 online) Leeftijdsindeling (meer info volgt in januari 2019)

Boerderij Leeftijd Geboren Prijs
E  jaar € ,-
D  jaar € ,-
C  jaar € ,-
B  jaar € ,- *
B  jaar € ,- *
A jaar € ,- *

*): Dit is inclusief fietshuur voor de hele week en een speciale activiteit.

 

Flexibele leeftijdsindeling
Mocht het zo zijn dat jij, of jouw kind, om welke reden dan ook, beter bij een oudere of jongere leeftijdsgroep past; of graag bij zijn/haar vriendje of vriendinnetje of familielid op de boerderij wil dan willen we die mogelijkheid bieden maar zullen daar wel over in gesprek gaan.

Incasso
Het eerste incasso moment is rond 21 mei en bij iedereen die zich voor 1 mei heeft opgegeven wordt er geïncasseerd.
Het tweede moment is rond 21 juni, op dat moment wordt bij iedereen die zich heeft opgegeven in mei of die in de eerste ronde niet betaald heeft (incasso geweigerd, onvoldoende saldo etc) wordt geïncasseerd.
Na 1 juli incasseren we zo snel mogelijk.

VOG
Alle leiding die meegaat met het zomerkamp van Kaleb heeft een Verklaring Omtrent het Gedrag aan de stichting overlegd.