t f y r
^

Wintersport naar Zwitserland voor maar 379,- incl. vervoer!

Houd je van zon, sneeuw, bergen en skiën? Ben je tussen de 18 en 26 jaar en wil je een vakantie beleven die in allerlei opzichten actief is? Dan is de Kaleb-jongerenwintersport echt iets voor jou! Van zaterdag 24 februari t/m zaterdag 3 maart verblijven we in het gezellige pension Cantate in Adelboden.

Tijdens ons verblijf in Zwitserland zullen we de zeven dagen ook gebruiken om regelmatig samen de bijbel in te duiken, nemen we tijd voor worship en praten we met elkaar over jouw geloof en/of je zoektocht naar de waarheid.

Pension Cantate
Pension Cantate is een gezellig onderkomen met een prachtig uitzicht op de bergen. Er zijn zo’n 45 prima slaapplekken en ruime mogelijkheden voor douche en toilet. Voor het pension stopt de ski bus en die brengt je naar de skipistes.

Skipiste
Met ruim 200 kilometer aan pistes en ruim 50 liften is het skigebied van Adelboden – Frutigen – Lenk aantrekkelijk voor wintersporters van elk niveau. Een modern liftensysteem en gevarieerd aanbod aan pistes zorgt ervoor dat zelfs de verwende wintersporter het hier naar z’n zin heeft. Door de hoge ligging van het skigebied van Adelboden – Frutigen – Lenk kun je hier tot ver in het voorjaar skiën.

Eten
Elke morgen hebben we een gezamenlijk ontbijt. Tijdens het ontbijt zullen we onze lunch voor op de piste klaarmaken. Het avondeten wordt verzorgd door de kokers van Kaleb. En Kaleb zorgt ook voor de koffie, thee, koek, chips etc.

SnowboarderReis inclusief
- Vervoer
- Overnachting in meerpersoonskamers (2, 3 en 4-persoonskamers)
- Verblijf op basis van full-pension
- Toeristenbelasting
- Reisbegeleiding

Exclusief
- Verzekeringen
- Ski-pas ( € 200,-/240,- afhankelijk van leeftijd en gebied)
- Ski/Snowboardmateriaal (huren in Zwitserland kost ong. € 150,-)
- Handdoeken
- Ski/snowboardles

Als Kaleb proberen we korting te regelen op het materiaal, de skipas en lessen. Voor alles geldt: Hoe groter de groep des te groter de korting.

Let op: Het is een alcoholvrije reis!

Klik hier voor het aanmeldfomulier.