t f y r
^

Wintersport Italië voor maar 379,- incl. vervoer!

Houd je van zon, sneeuw, vakantie, bergen, skiën en gezelligheid? Ben je tussen de 18 en 26 jaar en wil je een actieve vakantie beleven? Dan is de Kaleb jongeren wintersport echt iets voor jou!

Van zaterdag 16 t/m zaterdag 23 februari 2019 verblijven we in het gezellige pension Sieder in Pfalzen (Italië). Het pension is in de buurt van het grootste ski-gebeid van Europa met meer dan 1200 pistekilometers. Er zijn prima slaapplekken (op elke kamer douche) en gezellige zalen waar we kunnen eten, lezen, spelletjes doen en Bijbelstudie houden. Voor maar €379,- (incl. vervoer) krijg je een prachtig verzorgde wintersport reis in de geweldige Kalebsfeer.

Programma
  • Zaterdagochtend 16 februari vertrekken we ‘s morgens vroeg vanaf Urk en gaan via de tweede opstapplaats station Ede-Wageningen richting Italië. (Hierover krijg je t.z.t. informatie). De verwachting is dat we tegen 20.00 uur op zaterdag aankomen op de plaats van bestemming.
  • Zondagavond hebben we een gezamenlijke dienst. De rest van de dag ben je vrij.
  • Maandag tot en met vrijdag kun je de hele dag de piste op en genieten van de prachtige omgeving en het uitgebreide skigebied. Na een dag van lekker skiën en snowboarden staat er ’s avonds een heerlijke warme maaltijd voor ons klaar. ’s Morgens of ‘s avonds hebben we een Bijbelstudie, powerpreach of een workshop. Verder is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te gaan zwemmen (vergeet je zwemspullen dus niet!) of te gaan rodelen/sleeën etc.
  • Vrijdagavond gaan we rond 23.00 weer richting Ede en Urk. Om een uur of 11.00 hopen in Ede en 13.00 op Urk aan te komen.
SnowboarderReis inclusief
- Vervoer
- Overnachting in meerpersoonskamers (2, 3 en 4-persoonskamers)
- Verblijf op basis van full-pension
- Toeristenbelasting
- Reisbegeleiding

Exclusief
- Verzekeringen
- Ski-pas (afhankelijk van leeftijd en gebied +/- 250 euro)
- Ski/Snowboardmateriaal (huren in Italië is +/- 80 euro)

-Skiles Kronplatz
3 dagen 135,00  3,5 uur (Halve dagen is ook mogelijk)
4 dagen 160,00
5 dagen 185,00

Klik hier voor het aanmeldfomulier.