t f y r
^

Wintersport Italië voor maar 379,- incl. vervoer!

Houd je van zon, sneeuw, vakantie, bergen, skiën en gezelligheid? Ben je tussen de 18 en 26 jaar en wil je een actieve vakantie beleven? Dan is de Kaleb jongeren wintersport echt iets voor jou!

Ben jij tussen de 18 en 26 jaar en lijkt het je leuk om op wintersport te gaan? Ga dan van zaterdag 16 t/m zaterdag 23 februari mee met de groepsreis van Kaleb. Een reis die niet alleen leuk is voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden. Je verblijft in het gezellige pension Sieder in Pfalzen in Italië. Het pension ligt in de buurt van het grootste skigebied van Europa. Met meer dan 1200 kilometers piste is het de perfecte plek om een geweldige vakantie te beleven! Voor maar €379,- (inclusief vervoer) krijg je een geheel verzorgde wintersport groepsreis in de geweldige Kalebsfeer.

Programma
  • Zaterdagochtend vertrekken we ‘s morgens vroeg vanaf onze eerste opstapplek in Urk. Hierna rijden we door naar station Ede-Wageningen, waar onze tweede opstapplaats is. We verwachten zaterdagavond rond acht uur aan te komen bij het pension.
  • Zondagavond is er een gezamenlijke dienst. De rest van de dag ben je vrij.
  • Maandag tot en met vrijdag kun je de hele dag skiën, snowboarden en genieten van de prachtige omgeving van het skigebied. ‘s Avonds staat het eten voor ons klaar en is er genoeg tijd om te lezen, spelletjes te doen en Bijbelstudie te houden. ‘s Morgens of ‘s avonds is er Bijbelstudie, een powerpreach of workshop. Naast skiën is er ook de mogelijkheid om te sleeën, wandelen en veel meer!
  • Vrijdagavond vertrekken we rond 23:00 uur naar Nederland. We hopen rond elf uur ‘s ochtends in Ede aan te komen en rond één uur ‘s middags op Urk te arriveren.
SnowboarderGroepsreis inclusief
- Vervoer
- Overnachting in meerpersoonskamers (2, 3 en 4-persoonskamers)
- Verblijf op basis van vol-pension
- Toeristenbelasting
- Reisbegeleiding

Exclusief
- Verzekeringen
- Ski-pas (afhankelijk van leeftijd en gebied +/- 250 euro)
- Ski/Snowboardmateriaal (huren in Italië is +/- 100 euro)

-Les Kronplatz
3 dagen 150,00
4 dagen 175,00
5 dagen 195,00
(Halve dagen is ook mogelijk)

Klik hier voor het aanmeldfomulier.

Geen fan van wintersport? Kijk eens bij onze andere reizen/vakanties/kampen!