t f y r
^

Wintersport Italië voor maar 379,- incl. vervoer!

Houd je van zon, sneeuw, vakantie, bergen, skiën, snowboarden en gezelligheid? Dan is de Kaleb jongeren wintersport (18 t/m 26 jaar) echt iets voor jou! Van zaterdag 15 t/m zaterdag 22 februari 2020 gaan we naar het grootste skigebied van Europa in Italië. Het is een reis die niet alleen leuk is voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden. Je verblijft in het gezellige pension Sieder in Pfalzen. Dat pension ligt in de buurt van het enorme skigebied met meer dan 1200 kilometers piste! Voor maar €379,- (inclusief vervoer) krijg je deze geheel verzorgde wintersport.

Programma
  • Zaterdagochtend vertrekken we ‘s morgens vroeg vanaf onze eerste opstapplek in Urk. Hierna rijden we door naar station Ede-Wageningen, waar onze tweede opstapplaats is. We verwachten zaterdagavond rond acht uur aan te komen bij het pension.
  • Zondagavond is er een gezamenlijke dienst. De rest van de dag ben je vrij.
  • Maandag tot en met vrijdag kun je de hele dag skiën, snowboarden en genieten van de prachtige omgeving van het skigebied. ‘s Avonds staat het eten voor ons klaar en is er genoeg tijd om te lezen, spelletjes te doen en Bijbelstudie te houden. ‘s Morgens of ‘s avonds is er Bijbelstudie, een powerpreach of workshop. Naast skiën is er ook de mogelijkheid om te rodelen, sleeën, wandelen en veel meer!
  • Vrijdagavond vertrekken we rond 23:00 uur naar Nederland. We hopen rond elf uur ‘s ochtends in Ede aan te komen en rond één uur ‘s middags op Urk te arriveren.
SnowboarderGroepsreis inclusief
- Vervoer
- Overnachting in meerpersoonskamers (2, 3 en 4-persoonskamers)
- Verblijf op basis van vol-pension
- Toeristenbelasting
- Reisbegeleiding

Exclusief
- Verzekeringen
- Ski-pas (afhankelijk van leeftijd en gebied +/- 250 euro)
- Ski/Snowboardmateriaal (huren in Italië is +/- 100 euro)

-Lessen Kronplatz
3 dagen 150,00
4 dagen 175,00
5 dagen 195,00
(Halve dagen is ook mogelijk)

Klik hier voor het aanmeldfomulier.