t f y r
^

Inspireweekend Putten

Van vrijdag 15 t/m 17 maart is er weer een Kaleb-Inspireweekend. Dit is een inspirerend weekend voor alle tieners die houden van fun, goede muziek en diepgang.

Het thema voor dit weekend is: “Aloha cruise”. Dus haal je slippers uit de kast, zet je zonnebril op en vergeet vooral je zomerse mood niet, want dit geheel verzorgde Aloha-cruise weekend gaat echt te gek worden. Wat is er nu leuker dan samen in een vrolijke zonbestemming-sfeer het leven te vieren en te genieten van wat God ons allemaal geeft? Aloha! Krijg je er al zin in? :-). Of klinkt dit iets te gemakkelijk voor je en denk je: “Ja, duhuh, leuk voor je, maar mijn leven gaat niet helemaal niet over aloha-bloemen, eh… rozen. Hoe houd ik het vol om Jezus te volgen en hoe doe ik dat dan als het tegen zit?”. Join the Aloha-cruise en beleef hoe je vol kunt houden!

Voor maar  € 59,- kun jij meegenieten van dit geweldige ‘Aloha’-event. Je zult wel met eigen vervoer naar het weekend moeten komen, maar vanaf het station in Putten regelen we auto’s voor mensen die met openbaar vervoer komen. Opgeven voor Inspireweekend kan zolang er plaats is, dus wees er snel bij als je mee wilt en geef je op via onderstaand opgave-formulier.

We starten op vrijdag 15 maart om 17.30 uur. Vanaf 17.00 uur staat het Aloha-team klaar om je te verwelkomen. Op zondag 17 maart om 16.30 uur kun je opgehaald worden en zwaaien we je uit. Ruim een week van te voren krijg je een brief met alle Aloha-informatie nog eens op een rij.

Praktische informatie

Wat                             : Aloha-cruise weekend

Voor wie                      : Jongeren van 12-18 jaar

Datum                         : 15 – 17 maart 2019

Kosten                         : 59 euro all inclusive!

Locatie                        : Kampeerboerderij ‘De Kleine Voordijk’ Hoornsdam 6, 3882 RM Putten

Vervoer                       : Zorg zelf voor vervoer naar Putten.

Meld je hieronder aan voor de Aloha-cruise!

Leeftijdsindeling
GroepslocatieLeeftijdPrijs
A16-18 jaar€59,-
B1515 jaar€59,-
B1414 jaar€59,-
C12-13 jaar€59,-
Wat?Inspireweekend Putten
Wanneer?15-17 maart 2019
Leeftijd?Jongeren tussen de 12 en 18 jaar
Kosten?€59 ALL-IN

Klik hier voor het aanmeldfomulier.