t f y r
^

Inspireweekend Ermelo

Van vrijdag 9 t/m 11 maart is er weer een Kaleb-Inspireweekend. Dit is een inspirerend weekend voor alle tieners die houden van fun, goede muziek, maar die ook een ontmoeting willen met Jezus!

Tijdens het Inspireweekend ga je met leeftijdsgenoten (12-18jaar) toffe en uitdagende spelen doen. En naast normale bijbelstudies of spreekbeurten gaan we ook totaal iets anders doen! Dit, om jou te inspireren om Jezus te volgen. Want door te ervaren dat Hij er echt is en een geweldig plan voor je leven heeft, zul je sterker staan in je geloof en dat is levensveranderend!

Het thema voor dit weekend is: BLACK OR WHITE!

Voor maar  € 59,- kun jij meegenieten van dit geweldige event. Je zult wel met eigen vervoer naar het weekend moeten komen, maar vanaf het station in Ermelo regelen we auto’s voor mensen die met openbaar vervoer komen. Opgeven voor Inspireweekend kan zolang er plaats is, dus wees er snel bij als je mee wilt en geef je op via onderstaand opgaveformulier.

Het weekend start vrijdag 9 maart om 18.00u maar je bent al welkom vanaf 17.00u. Op 11 maart kunnen jullie om 16.30u weer opgehaald worden. Ruim een week van tevoren krijgen je een brief met alle informatie.

 

Leeftijdsindeling
GroepslocatieLeeftijdPrijs
A16-18 jaar€59,-
B14-16 jaar€59,-
C213 jaar€59,-
C112 jaar€59,-
Wat?Inspireweekend Ermelo
Wanneer?9 – 11 maart 2018
Leeftijd?Jongeren tussen de 12 en 18 jaar
Kosten?€59 ALL-IN
Vervoer?Eigen vervoer, maar er rijden auto’s vanaf station Ermelo

Klik hier voor het aanmeldfomulier.