Het 60-jarig Kaleb-jubileum op 13 november in Ede is gratis én voor jong en oud

60 jaar kaleb informatie

Activiteit informatie

  • 11/13/2021
  • Hele dag

Contact met activiteitmanager

1 2 3 4

Book your tickets

Thank you Kindly

Het 60-jarig Kaleb-jubileum op 13 november in Ede is gratis én voor jong en oud

Hele dag
11/13/2021

000000

Het 60-jarig Kaleb-jubileum op 13 november in Ede is gratis én voor jong en oud

Hele dag
11/13/2021

PRINT

Let op! Het avondprogramma gaat niet door!
Vanwege de huidige maatregelen van de overheid kunnen we helaas het avondconcert van Marc Floor en InSalvation niet door laten gaan.

Met prachtige programma’s voor alle leeftijden viert Kaleb op 13 november haar 60-jarig bestaan in de Schuilplaats in Ede, en jij/u mag hier gratis bij zijn. Steekwoorden zijn: gezelligheid, ontmoeting, herinnering, een Kalebquiz, filmpjes, worship, eten, drinken, sprekers, kindertheater van Simon en zo. Daarnaast hebben we ’s avonds een mooi jubileumconcert met Marc Floor, finalist van The Voice Kids, en worshipband InSalvation!

Om 12 uur start de feestdag met een uitgebreide en luxe lunch waarin er veel tijd is om bij te kletsen. Daarna zal er een echte ‘Kaleb-dank-dienst’ zijn met de ‘Kaleb-band’ en spreker Denis van der Bijl. Tegelijkertijd is er een baby-, kinder- en tienerprogramma met sport en spel en theater van Simon en zo. Voor de ouderen is er in de middag veel ruimte voor ontmoeting, foto’s en (oude) kamp- en vakantiefilms bekijken en voor degene die dat willen bieden we ook leuke ontmoetings- en herinneringsactiviteiten aan. ’s Avonds is er een uitgebreide warme maaltijd en om 1900.u vindt er een feestelijke afsluiting van de Kalebdag plaats met optredens van Marc Floor en InSalvation! Dit concert loopt tot 21.30u.

Het Kaleb-jubileum in de Schuilplaats, aan de Otterloseweg 18-A in Ede, is gratis, maar er is wel een collecte voor het Kalebwerk. Omdat we in verband met het eten graag willen weten hoeveel mensen er komen is het belangrijk dat je, je opgeeft voor de hele dag of voor dagdelen.

Voor het middagprogramma en de avondmaaltijd kun je, je niet meer aanmelden. Die zitten vol. Als je hier toch bij wil zijn, stuur dan een mail naar info@kaleb.nl en laat weten waar je nog aan mee wil doen. Dan gaan wij ons best doen om je toch toe te laten. Voor het avondconcert zijn nog wel voldoende plaatsen. Daarvoor kun je, je hieronder aanmelden.

Klik hier om je aan te melden voor alleen het gratis avondconcert van Marc Floor en InSalvation. (graag aanwezig 18.45u)

Tot slot is het leuk om te vermelden dat iedereen die komt een gratis nieuwe 60-jaar-Kalebbundel krijgt.